Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #2

Goedemorgen lieverds allemaal, Het is vandaag 2 december dat betekend dat we deurtje nummer 2 gaan openen om te kijken welk film erachter zit voor vanavond. Ik kan al vertellen dat het een film is die iedereen wel kan kijken, van jong tot oud, ongeacht of diegene al in kerst stemming is of niet..hahaha. Ik heb er weer zin in , jij ook?

Edward Scissorhands

Ohhhhhh wat heb ik er zin in vanavond. Deze Tim Burton film is met afstand mijn absolute favoriete film van hem en serieus, deze film verveelt echt nooit. Hoe vaak ik hem ook zie (en geloof me dit is echt vaak), elke keer weer moet ik tranen laten maar krijg ik ook een glimlach op mijn gezicht. Het gehele verhaal, het acteerwerk van Johnny Depp, de gehele sfeer in die film  maken het gewoonweg fantastisch. Ook vind ik dat dit een perfecte kerstfilm is om rustig in de stemming te komen. Niet overdreven maar wel magisch. Ik ga deze dus vanavond kijken, kijk je ook mee?

Deze film kan je vinden op Amazon Prime en Disney +

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s