Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #3

Goedemorgen lieverds allemaal. Ik hoop dat jullie gister hebben genoten van de film die achter nummer 2 schuil ging. Ik vond hem prachtig om te zien en heb er onwijs van genoten. Vandaag is het dus tijd om deurtje nummer 3 te gaan openen. Ben jij weer benieuwd wat vanavond op de planning staat? Ik kan wel verklappen dat het een echte “meiden” film is en dat je hem zeker erg leuk gaat vinden. Lees je weer mee?

Christmas Next Door

Sinds ik Videoland heb (eigenlijk alleen maar voor mijn man en niet zozeer voor mij) heb ik laatst ontdekt dat er heel wat kerstfilms opstaan en dan met name Hallmark films, waar ik persoonlijk gek op ben. Zulke films kijken lekker makkelijk weg, verstand op nul en smullen maar want 9 van de 10 keer zit er ook nog een lekkerding in.

Zoals ik hierboven al zei, staat deze film op Videoland. Heel veel plezier bij het kijken vanavond.

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s