Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #4

Goedemorgen lieverds allemaal. Het is vrijdag 4 december en jullie raden het al : tijd voor deur nummer 4. Voor mij betekent het ook dat ik weekend heb en dit is dus een mooie kans om vandaag niet 1 maar liefs 3 kerstfilms te gaan kijken. Ik heb het hier natuurlijk over een reeks films die allemaal bij elkaar horen. Afgelopen jaar kwam het laatste deel uit en ik heb ze alle 3 met heel veel plezier gekeken. Zin om vanavond een marathon te houden?

A Christmas Prince 2017

Wanneer een verslaggever als bijlesdocent undercover gaat om een ​​kijkje te nemen in een kasteel met daarin een playboy-prins, raakt ze verstrikt in koninklijke intriges en vindt ze uiteindelijk liefde – maar zal ze haar leugen kunnen volhouden?

In deze post heb ik het natuurlijk over A Christmas Prince en de 2 vervolgen erop. Ik was helemaal weg van het eerste deel en toen er werd gezegd dat er nog meer filmen aan zaten te komen, kon ik gewoon niet wachten. Vanavond heb ik dus zin om alle 3 (die er tot nu toe zijn) te gaan kijken met een heerlijke wijn erbij en wat hapjes.

A Christmas Prince, A Christmas Wedding en A Christmas Prince the Royal Baby staan allemaal op Netflix

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s