Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #5

Goedemorgen lieverds allemaal. Het is vandaag pakjesavond en dus 5.december. Vandaag dus weer tijd voor deurtje nummer 5. Deze keer is het het 2de deel van een kerstfilm die onlangs op Netflix is verschenen. Ik zelf heb me ingehouden en hem nog niet gezien zodat ik vanavond lekker deel1 en 2 achter elkaar kan gaan kijken.  Omdat deze films perfect zijn voor een zaterdag avond, vond ik het een goed idee om ze achter deur nummer 5 te plakken. Weet je al welk film het is?

Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.

Ach wat heb ik hier zin in vanavond. Afgelopen jaar verscheen dus The Christmas Chronicles deel 1 en ik was er helemaal weg van. Een fantastische kerstfilm voor het hele gezin met bakken vol humeur. Maar voordat het zover is en we de films gaan kijken, wens ik iedereen een hele fijne en gezellige pakjesavond toe.

The Christmas Chronicles films vind je op Netflix

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s