Lili's Corner

Sinterklaas Kapoentje

Hallo allemaal!

Het is vandaag 5 december. Ik hoor de hele dag al kinderen vragen naar Sinterklaas en ook op de radio ontkom je er niet aan. Ook al ben ik tegenwoordig veel meer van kerst vieren en gezellig samen pakjes uitpakken onder de boom, blijft Sinterklaas toch een Nederlandse traditie waar we niet omheen kunnen.

Daarom ga ik vanavond lekker pepernoten vreten, mezelf trakteren op iets leuks en genieten van een avondje gamen of Kdrama kijken. Klinkt heerlijk toch? Dat dacht ik nou ook!

Maar wat zou ik nou graag van Sinterklaas willen hebben?

Dit zijn de 15 leukste sinterklaas cadeautjes voor reizigers

2020 was echt een rot jaar. Ik verloor dierbare vrienden in eind 2019 waardoor het jaar al rommelig begon. Daarnaast heb ik een heftig traject van therapieën doorlopen die mij eindelijk konden vertellen wat er precies met me aan de hand was. En toen ik dacht dat alles weer op zijn pootjes terecht zou komen brak de pleuris uit en zitten we in december nog steeds met corona en alle maatregelen die daardoor getroffen zijn. Dat houdt in dat ik dit afgelopen jaar echt waardeloos heb gelezen. Door financiële stress kon ik geen nieuwe boeken kopen en door de mentale stress lukte het lezen ook niet echt. Maar nu, in december 2020, heb ik een nieuwe baan en voel ik me sterker dan ooit. Ik kijk weer uit naar nieuwe boeken, ben weer begonnen met lezen en raak weer enthousiast van verhalen en alles wat bij lezen hoort. Ben je dus nieuwsgierig hoe mijn wishlist eruit ziet? Kijk dan met me mee 😀

Boeken:

The Invisible life of Addie LaRue.

The Invisible Life of Addie LaRue Export Edition

Ik ben al tijden fan van Victoria Schwab. Haar ADSOM serie heb ik verslonden, en ook This Savage song (en vervolg) staat al heel lang op mijn favorieten lijst. Daarom ben ik zeer benieuwd hoe dit boek van haar is en of ik het leuk zou vinden of niet. Ik heb haar Vicious serie nog liggen, en deze moet ik ook nog lezen maar er zijn nooit genoeg boeken om te hebben.

The Near Witch.

bol.com | The Near Witch, Victoria Schwab | 9781789091120 | Boeken

Zoals ik al zei, ik ben fan van V. E. Schwab. Dus ook dit boek MOET ik hebben.

Chain of Iron.

Chain Of Iron, Volume 2 - (Last Hours) (Hardcover) : Target

Ik schaam me diep maar ik moet het laatste boek van The Dark Artifices nog uitlezen, en dan nog beginnen met The Last Hours. Oeps…. maar dat neemt niet weg van het feit dat ik dit boek MOET hebben. Het komt pas uit in mei 2021 maar een pre-order kan je nooit te vroeg doen, toch?

Set Fire to the Gods.

Set Fire to the Gods (Set Fire to the Gods, #1) by Sara Raasch

Alle auteurs waar ik super gek van was hebben ondertussen veel meer boeken uitgegeven dan dat ik bij kon houden. Zo heeft Sara Raasch (Snow like Ashes) een samenwerking gehad met Kristen Simmons. Daar is deze beauty uitgekomen en die moet ik hebben. Hij klinkt namelijk echt heel goed als je de samenvatting leest.

Call Down the Hawk.

Call Down the Hawk (Dreamer Trilogy, #1) by Maggie Stiefvater

Als fan van haar The Raven Cycle boekenserie ben ik super nieuwsgierig naar het verhaal van Ronan. Hij was niet echt mijn favo karakter in de vorige serie maar hij fascineerde me in de laatste twee delen van die serie. Daarom wil ik ook zijn eigen reeks graag lezen en staat deze dus op mijn wishlist.

DVD’s:

A Korean Odyssey.

YESASIA: A Korean Odyssey (2018) (DVD) (Ep.1-20) (End) (Multi-audio) (English  Subtitled) (tvN TV Drama) (Singapore Version) DVD - Oh Yeon Seo, Lee Seung  Gi, Poh Kim Video Pte LTD. - Korea TV

Naast boeken wil ik natuurlijk ook graag de dvd versies van mijn favoriete Koreaanse series. A Korean Odyssey is daar eentje van. Nu ik weer wat ruimer zit omdat ik weer een baantje heb gaat deze er dus ook zeker komen :D.

Crash Landing on You.

Amazon.com: Crash Landing On You (Korean Drama, English Sub, All Region DVD):  Hyun Bin, Son Ye Jin, Kim Jung Hyun, Seo Ji Hye, Shim Hyung Tak, Kim Won  Hae: Movies & TV

Ik heb hier ook een review over geschreven en het is nog steeds mijn favo Koreaanse drama. Ik heb deze ondertussen al 20 keer gekeken via Netflix en ik zit nog steeds vol moed te wachten op de dvd release. Dit duurt wel heel lang dus de goedkope versie (die waarschijnlijk heel slecht is) kopen wordt heel verleidelijk.

The K2.

YESASIA: The K2 (2016) (DVD) (Ep.1-16) (End) (Multi-audio) (tvN TV Drama)  (Taiwan Version) DVD - Ji Chang Wook, Im Yoon Ah (Girl Generation), Strange  World - Korea TV Series & Dramas - Free Shipping

Ook deze beauty mag niet ontbreken op mijn drama plankje. Ik wil deze zoooooo graag want hij is zo gaaf! Ook deze heb ik al enkele keren opnieuw gekeken en hij blijft net zo spannend als de eerste keer.

While You Were Sleeping.

YESASIA: While You Were Sleeping (DVD) (Ep. 1-16) (End) (SBS TV Drama)  (Taiwan Version) DVD - Lee Jong Suk, Bae Suzy, Cai Chang International  Multimedia Inc. (TW) - Korea TV Series &

Nog zo’n pareltje. En ik heb met mezelf afgesproken dat ik minstens 1 drama van Lee Jong Suk mag uitzoeken en dan is dit toch wel mijn favoriet. Hij is hier zo heerlijk goofy maar zo ontzettend goed als acteur, ik hou ervan. Bovendien was het mijn eerste serie met hem en hij is nu 1 van mijn favoriete acteurs. Daarnaast zit Suzy erin en zij is 1 van mijn favoriete actrices uit Korea.

Hoeveel cadeautjes van Sinterklaas?

Dat is een mooie lijst toch? Natuurlijk zijn er nog wel meer boeken die ik graag zou willen hebben maar deze zitten in mijn eerste bookhaul. Ik ga mezelf lekker trakteren vanavond. Gaan jullie ook pakjes uitpakken?

Veel liefs,
Lili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s