Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #7

Goedemorgen lieverds allemaal en welkom in een nieuwe week. Vandaag is het maandag en voor velen van ons start een nieuwe werkweek. Vandaag, achter deur nummer 7 hebben ik een Nederlandse Kerstfilm voor jullie klaar staan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet een heel groot fan ben van NL films maar toch ben ik razend benieuwd naar deze. Will je weten welk film het is? Lees dan deze post.

Jules houdt niet van kerst. Maar als zijn opa plotseling ziek wordt, ontdekt hij de magische tradities van zijn familie en beseft hij dat alleen hij Kerstmis kan redden.

Zoals ik boven al schreef ben ik toch best nieuwsgierig naar deze film. Het is voor mij ene van de weinigen Nederlandstalige films die ik ga kijken. Ik denk dat ik het zo aan een hand kan tellen. Als jullie deze film hebben gezien laat je mening achter onder de dit Facebook bericht.

Familie de Claus staat op Netflix

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s