Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #8

Goodmorning in the morning. Hebben jullie zin in vandaag. Ikke wel want vanavond gaat de TV aan en is het weer tijd voor een nieuwe Kerstfilm. Vandaag maak ik deur nummer 8 open. Welk film erachter zit, lees je in dit bericht.

Will viert iedere dag kerst in zijn uitbundig gedecoreerde huis. Televisieproducer Sophia, die zelf niet van kerst houdt, ziet hier wel een verhaal in. Ze mag de excentriekeling filmen en verheugt zich nu al op de kijkcijfers. Will blijkt een aantrekkelijke man en ze voelen zich tot elkaar aangetrokken. Maar hoe moet Sophia hem nu in beeld brengen? Kiest ze voor de liefde of de kijkcijfers?

Ik ben om heel veel redenen jaloers op mensen in Amerika en hier is een reden hoezo. De Hallmark films. Ik ben erg gek op en toen het nog niet heel populair was bij ons, heb ik sommigen op Youtube gezien. Het zijn van die cliché filmen met heel wat romantiek. Normaal zou ik het behoorlijk overdreven vinden maar niet als het om de kerstfilms van Hallmark gaat. Vandaag staat er dus weer eentje klaar achter deur nummer 8. Ik heb vandaag gekozen voor deze film omdat ik hem zelf nog niet heb gezien.

Forever Christmas staat op Videoland

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s