Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #9

Lieverds, zoals jullie hebben gezien had ik geen tijd om de movie adventskalender te maken in de afgelopen paar dagen ivm drukte. Ik ga ze nu allemaal bijwerken zodat het weer aansluit op de blog. Je zult dus vandaag nog heel wat posts voorbij zien komen tot het deurtje nummer 12. Sorry hiervoor maar het is zeker de moeite waard om ze allemaal te bekijken. De film van dag 9 vind je dus hier.

Jessica wordt vlak voor de kerstdagen door haar vriend gedumpt. Later verstuurt ze kerstkaarten naar de mensen die speciaal voor haar zijn: haar tante die haar heeft opgevoed, haar broer, een ouder wordende popster, de leraar die haar geïnspireerd heeft en haar beste vriend die altijd eerlijk tegen haar is.

Deze film ga je echt heel erg leuk vinden, tenminste als je hem tot vandaag nog niet hebt gezien. Als je nu de afbeelding bekijkt en denkt: hey die vent ken ik toch? Klopt, het is de knappe hottie uit Chinderella Story. Dus zeker het kijken waard.

Deze film vind je op Videoland

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s