Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #10

Vandaag heb ik een echte klassiekers (remake) voor jullie klaar staan. Het is een film uit 1994 die (wat ik vind) altijd leuk blijft om te kijken. Deze film heb ik als kind heel vaak gekeken, omdat die bij ons elk kerstavond op TV kwam. Tegenwoordig zijn er al 2 versies van . Zelf nog een film die nog ouder is. Deze eerste versie komt uit het jaar 1947. Weet je al welk film ik bedoel?

Kris Kringle wordt door Macy’s warenhuis ingehuurd als kerstman voor het kerstseizoen. Een gewetenloze schurkerige rivaal van Macy’s stelt alles in het werk om het zo belangrijke en rijke warenhuis over te nemen. Daarnaast probeert hij ook Kris in diskrediet te brengen.

Ach ja…. het blijft gewoon een fantastische film voor de kerstdagen vind je niet?

Deze film vond je op Disney+

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s