Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #11

Goedemorgen lieverds allemaal. Vandaag open we deur nummer 11 en deze film wou ik al heel lang kijken en dus ben ik ook zo benieuwd naar vanavond. De kerstfilm van vandaag kwam pas afgelopen jaar november in de bioscoop en helaas had ik geen tijd om hem te gaan kijken. Dus was ik ook helemaal happy toen ik zag dat die meteen op 2 streamingsdiensten verscheen. Benieuwd welk film het gaat worden vanavond? Kijk dan hier.

De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.

Ja ja ja, eindelijk kan ik hem ook gaan kijken. Ik zat al met spanning op deze film te wachten en had eigenlijk gedacht dat Netflix hem zal aanbieden. Niks is minder waar, want tot nu toe staat die er nog steeds niet op. Gelukkig kon ik hem op 2 ander streamingsdiensten vinden en dus vanavond aanzetten bij een glaasje wijn en wat hapjes.

Last Christmas vind je op Pathé Thuis (tegen betaling) en op Amazon Prime (gratis)

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s