Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #12

Goedemiddag lieverds allemaal. Het is zaterdag 12 december en we open vandaag weer een deurtje in de movie adventskalender. Het is best leuk vandaag want de Kerstfilm van vandaag heeft ook iets te maken met een adventskalender, maar dan eentje met en klein beetje magie. Afgelopen jaar stond deze ook al erin & ik vond dat die dit jaar weer een plekje in de kalender had verdient omdat die zo leuk is. Nieuwsgierig geworden? Lees dan het blogbericht.

Abby Sutton is een getalenteerde fotografe die niet genoeg voldoening haalt uit haar baan. Ze erft een antieke advent kalender en de inhoud ervan blijkt over een toekomstvoorspelling te beschikken. Deze magische kalender zou Abby weleens kunnen helpen in haar zoektocht naar de liefde.

Als echte kerst-fan mag bij mij elk jaar een adventskalender niet ontbreken. Elke dag een deurtje openen en aftellen tot kerst is voor mij gewoonweg fantastisch. Toen ik deze film ging kijken, was ik meteen verkocht want al die magie van een adventskalender komt erin terug. Ik ga hier vanavond zeker weer van genieten. Kijk jij mee?

Deze film vind je op Netflix

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s