Bibi's Corner

Bibi’s Chistmas Wishlist 2020

Goedemorgen lieverds allemaal. We hebben al ruim een week afscheid genomen van Sinterklaas en nu is het tijd om de Kerstman te verwelkomen. Voor diegene die me kennen weten dat ik helemaal gek ben op de kerstdagen en alles wat erbij komt kijken. Hier hoort elk jaar ook een wensenlijst bij die ik voor mijzelf en anderen maak. Dit zijn wensen die ik het gehele jaar over heb verzamelt en die ik graag onder mijn kerstboom zou willen hebben liggen. Ook dit jaar laat ik jullie mijn lijst zien en een ding kan ik meteen al verklappen, er staan weinig boeken op de lijst (shame on me)

Spelletjes

Als eerste staan bij mij 2 spellen op mijn wensenlijst. Monopoly Valsspelers Editie en Skip-Bo. Ik en mijn man maar ook met vrienden zijn we gek op spelletjes. Spontaan een avondje Rummikubben of een rondje Trivial Pursuit kan er altijd bij. Vooral in het weekend vinden we het een welkomen afwisseling op de TV. Soms ga ik verschillende Kringloop winkels af om nieuwe spellen te scoren want man, wat heb je daar een aanbood. Ik heb een tijdje geleden nog het spel Levensweg gevonden voor maar 4,50euro. Het was helemaal compleet. Ik heb dus een hele boordspel verzameling op zolder staan en zou die 2 graag erbij willen hebben.

Nintendo Switch

Iets waar ik al heel lang op hoop is de Nintendo Switch. Sinds klein af aan ben ik helemaal weg van alles wat met Nintendo te maken heeft en dan met name Super Mario. Ik weet nog toen ik mijn eerste Nintendo 64 kreeg en wekenlang alleen maar aan het gamen was. Ik sliep, ging naar school en na school zat ik weer voor de spelconsole en ging pas weer stoppen als het tijd was om naar bed te gaan. Mijn man heeft nu een Playstation 4 en elke keer als hij aan het gamen is, heb ik er ook zin in maar helaas heb je alle spellen van Super Mario alleen voor de Nintendo. Een oude 64 is voor ons geen optie, aangezien je dan weer met al die kabel troep zit en de TV’s tegenwoordig een scaart aansluiting meer hebben. Ik weet dat het heel veel gevraagd is voor de kerstman, maar hier zou ik de gelukkigste mens op aarde van worden.

Nieuwe Parfum

De kerstman was vroeg dit jaar. Dit cadeautje heb ik al gekregen

Elk jaar met de kerst krijg ik van mijn lieve man een nieuw luchtje. Het is wel perfecte timing want mijn parfums houden meest tot die tijd en dan zijn ze op. Dit jaar heb ik er weer eentje op mijn lijst staan. Hugo Boss Orange voor dames. Dit luchtje heeft een vriendin van me op en elke keer als ik daar kom ontvoer ik het flesje en spuit me er helemaal mee in. Het is een prachtige mooie zachte geur, beetje zoet maar niet te overheersend. Precies zoals ik het goed vind.

Films op DVD

Wie mij kent weet dat ik een echte film junkie ben. Ik heb hele kasten vol op zolder met allemaal DVD’s en Blue-ray’s. Natuurlijk zou ik ook dit jaar weer een paar leuke films onder de boom willen vinden:

  • After Movie
  • Supernatural seizoen 14
  • Beverly Hills Cop trilogie Blue-ray
  • Transformers (alle films) Blue-ray
  • Frozen 1+2 op Blue-ray
  • Sissi trilogie Blue-ray

Michael Kors handtas

Ook hier was de kerstman vroeg bij. Deze prachtige Michael Kors handtas Selma staat al onder mijn kerstboom

Als een aantal jaren ben ik groot fan van de tassen van Michael Kors. Helaas waren ze voor mij altijd veel te duur en had ik altijd een Cowboysbag als handtas. Daar is natuurlijk ook niks mis mee maar niks kan tippen aan een Michael Kors. Dit jaar is mijn wens dan eindelijk in vervulling gegaan en staat deze prachtige handtas al onder de kerstboom te pronken.

Philips Style Care

Ook dit prachtige cadeautje ligt al onder de kerstboom

Als je een keer een Philips Style Care hebt gehad, wil je nooit weer een andere krultang. Een paar jaar geleden had ik voor mijn verjaar de zwarte Philips style care gekregen voor mijn verjaardag. Ik wou zoiets altijd een keer uitproberen want kreeg steeds een lamme arm als ik krullen in mijn haar wou zetten. Ook waren de krullen nooit gelijk en altijd scheef of te dik of te dun. Sinds ik deze krultang heb, heb ik afscheid genomen van elk ander merk. Deze krultang is gewoon verrekte makkelijk. Je legt een plukje haar erin en dat ding doet de rest. De krullen zijn fantastisch en blijven ook nog heel lang zitten. In een woord: PERFECT. Sowieso voor de aankomende feestdagen als het snel moet gaan en je geen zin hebt om uren in de badkamer voor de spiegel te staan.

Nieuwe Stolt sjaal

Ohhhhh, hier kan ik zo blij van worden. Als je mijn eerder blogpost hebt gezien over Stolt sjaals dan weet je wat ik bedoel. Het zijn met afstand de beste sjaals die ook gehad heb (en nog steeds heb). Lekker warm in de winter en heerlijk zacht. Op dit moment heb ik 3 van deze in mijn verzameling maar Blix zou ik zeker nog erbij willen hebben. Een mooie zwarte sjaal die overal bijpast.

Notenkraker boeken

Als laatste komen we bij de boeken en dit jaar staan er maar weinig op mijn verlanglijstje. Dit omdat ik op het moment nog steeds in een leesdiep zit en gewoonweg geen zin heb om ook maar iets te lezen. Wel ben ik helemaal gek op alles wat te maken heeft met de Notenkraker. Ik heb al een boek en de film ervan en kijk elk jaar de Notenkraker ballet op TV. Hierdoor staan er dan ook alleen maar Notenkraker boeken op mijn lijst want er zijn er nog wel een paar. Ik vind het gewoon iets hebben om met kerst elke keer dit verhaal te lezen/zien. Bij mij is het een soort traditie geworden.

Alles met al is dit mijn wensenlijst voor dit jaar waar ik al een paar cadeautjes onder de boom heb liggen.

Heb jij ook een wensenlijst? Zoja, wat staat er bij jou op?

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s