Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #15

Goedemorgen lieverds allemaal. Hoe vonden jullie de film van gister? Vandaag gaan jullie harten sneller kloppen als je ziet welke film ik achter deurtje nummer 15 heb gezet. Dit is (vind ik) niet alleen een film tijdens de december maand maar ook een every day movie. Ik moet eerlijk bekennen dat deel 1 (er zijn er meer van) het leukste vind en dus heb ik ook alleen maar deze voor vandaag gekozen. Voel je vrij om de anderen delen er nog achteraan te kijken hoor :).

Vier kinderen komen via een magische kledingkast in het betoverde land van Narnia, waar ze de strijd aangaan met de slechte heks Jadis.

Ach, wat kan ik toch genieten van deze film. Maakt niet uit hoe vaak ik deze al heb gezien, hij blijft gewoon echt geweldig. Dus ik wens je vanavond heel veel plezier bij het kijken.

Deze film staat op Disney+

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s