Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #16

Goedemorgen allemaal. Hier ben ik weer. Vandaag dus deurtje nummer 16. Nog 8 films te gaan en we zijn er al. Wat gaat ook deze maand snel zeg. Vandaag staat er een film voor jullie klaar die gewoon voor het gehele gezin is. De film heeft wel met de kerst te maken maar ook andere personages zoals de paashaas en de tanden fee komen erin voor. Ik mag dan ook eerlijk zeggen dat deze film mijn tweed meest favoriete film van december is. Heb je al door welk film het is? Nee? Lees dan dit bericht.

Rise of the Guardians

Oh wat ben ik toch verliefd op deze film geworden. Hij is al iets ouder (2012) maar blijft gewoon super mooi om te kijken. Elke keer weer zit ik te denken om weer aan elke karakter uit deze film te geloven, waar het uiteindelijk om gaat in deze film. Het geloven in al die mooie personages uit onze kindheid. Hier nog snel mijn lievelingspersonage uit de film. Sandy de zandmannetje.

Deze film kan je vinden op Netflix en Amazone Prime

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s