Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #17

Hoi lieverds allemaal en een goeie avond gewenst. Vandaag iets later dan normaal want ik was tot nu toe werken. Klopt ondanks de lock-down gaat mijn werk gewoon door en zijn het deze week lange dagen op kantoor. Des te meer kijk ik uit naar vanavond, om heerlijk op de bank te ploffen en een kerstfilm op te zetten. Wil je zien welke film vandaag op de planning staat? Lees dan dit bericht.

In The Santa Clause speelt Tim Allen Scott Calvin, vader van een zoon Charlie. Hij is gescheiden van zijn vrouw en doet er alles aan om wat meer tijd met zijn zoon door te kunnen en mogen brengen. Op kerstavond, wanneer Charlie bij zijn vader is, worden ze wakker gemaakt door een geluid op het dak. Scott gaat kijken waar het geluid vandaan komt en ziet iemand over het dak lopen. Hij schreeuwt wat de man op het dak doet. Deze schrikt hier zo erg van dat hij van het dak valt en overlijdt.

Scott en Charlie gaan kijken wie de man op het dak was. Het blijkt de Kerstman te zijn geweest. Na enkele momenten verdwijnt de man, maar zijn pak blijft achter. Charlie en Scott zien vervolgens een ladder staan en klimmen op het dak. Daar treffen ze een slee aan met 8 rendieren.

Na aandringen van Charlie trekt Scott het pak aan en klimmen ze in de slee en al snel zijn ze cadeautjes rond aan het brengen met de slee van de Kerstman. De laatste stop die ze maken, blijkt al snel op de Noordpool te zijn. Daar wordt Scott verteld dat hij de nieuwe Kerstman is geworden. Omdat dit natuurlijk voor de meesten ongelofelijk is, gaan Scott en Charlie heel wat problemen tegemoet.

Dus vanavond is het weer tijd voor een klassieke kerstfilm. Santa Clause is uit 1994 maar ik vind hem nog steeds super leuk. Persoonlijk zeg ik: deze kerstfilm verveelt nooit.

Santa Clause vind je op Disney+

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s