Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #18

Goedemorgen lieverds en een fijne vrijdag. Vandaag heb ik lekker vrij. Ik moet alleen even langs mijn werkgever om mijn kerstpakket op te halen maar dit is dan ook alles voor vandaag. Zoals je ziet zijn we er bijna met de adventskalender. Nog maar een paar films te gaan t/m kerstavond. Vandaag heb ik een 2e deel voor je klaar staan, die ikzelf nog niet heb gezien. Hoop dat die net zo goed is dan deel 1 was. Lees je mee?

Hertogin Margaret komt onverwacht op de troon van Montenaro terecht terwijl ze door een moeilijke periode gaat met haar vriend Kevin. Haar dubbelganger, Prinses Stacy van Belgravia, doet er alles aan om de twee geliefden weer bij elkaar te brengen. Maar door de plotselinge verschijning van een knap lid van de Koninklijke familie die het hart van Margaret koste wat kost wil stelen wordt dat nog moeilijker. Het onverwachte bezoek van Margarets feestende nichtje (een derde look-alike die haar eigen ambities heeft) gooit nog meer roet in het eten. Tel dit alles bij elkaar op en je hebt het recept voor driedubbele kerstproblemen.

Omdat ik afgelopen jaar The Princess Switch best wel leuk vond, heb ik besloten om dit jaar deel 2 in de adventskalender mee te nemen. Ik heb hem tot nu toe ook nog niet gekeken , dus ben benieuwd of die net zo goed is als deel 1. Ga je vanavond gezellig met mij mee kijken?

Deze film (en deel 1) vind je op Netflix

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s