Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #19

Goedemorgen op deze morgen. Vandaag is het weer tijd om een deurtje open te maken. Nog maar 5 dagen te gaan tot kerstavond. Ik heb er al zin in ondanks al die toestanden tegenwoordig. Ook hier slaan we ons gewoon samen doorheen. Vandaag heb ik een fantastisch en magische kerstfilm voor je in de planning. Ik moet zeggen deze staat zeker in mijn top 3 kerstfilms. Ook is deze voor het gehele gezin, dus pak je kids, allemaal instalieren op de bank en kijken maar.

Het is kerstavond en Billy ligt op bed als hij plots geen rendieren, maar een trein hoort. Dat terwijl hij niet naast het spoor woont. Buiten staat de Polar Express die hem en andere kinderen meeneemt naar de Noordpool.

Ohhh wat ben en blijf ik toch verliefd op deze film. Niet alleen door de magische reis naar de Noordpool maar ook zeker omdat Tom Hanks de hoofdrol erin speelt (stem dan). Hij is mijn favoriete acteur naars Bruce Willis. Ja ja ik weet het, ze zijn allebei al best oud maar nog steeds erg goed om op het witte doek te zien. Ik ga vanavond lekker met een dekentje en een wijntje op de bank ploffen en van deze film genieten. Doe je mee?

The Polar Express is te zien op Netflix

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s