Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #20

Goedemiddag lieverds allemaal. Ben ik weer, deze keer ook wat later dan normaal. Vandaag een heerlijk productieve zondag gehad tot nu toe. Het huis is schoon, de was is aan het draaien, bed is verschoont en nu is het tijd om deurtje nummer 20 te gaan openen. Nog maar 4 dagen te gaan met de adventskalender en ik ben benieuwd. Welk film verwacht je achter deur nummer 24? Maar eerst de film van vandaag.

Wanneer de gierige Scrooge door drie geesten wordt meegenomen op een tocht die hem de ogen doet openen, komt hij erachter wat de ware betekenis van Kerst is.

Er zijn al behoorlijk wat A Christmas Carol verfilmingen op de markt maar deze is dan wel met afstand mijn favoriete. Deze film is van Walt Disney Pictures en hier krijgt het verhaal van Charles Dickens een nieuwe jasje.

Deze film vind je op Disney+

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s