Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #21

Goedemorgen allemaal en welkom in de week van kerst. Vandaag start ik fris en fruitig in een nieuwe week. Nog maar 2 dagen te gaan en ik heb eindelijk vakantie. Zoals je misschien al eerder had gelezen gaat mijn werk gewoon door ondanks de Corona lock-down. Het is weer tijd om een deurtje van de movie adventskalender open te maken. Benieuwd welk film er vandaag achter zit? Lees dan verder.

De Amerikaanse Amanda en de Engelse Iris ruilen tijdens de kerstdagen twee weken van huis. Beide vrouwen zijn teleurgesteld in de liefde, maar lijken in hun tijdelijke woning het geluk weer te vinden.

Ach ja, ook deze film hoort al bij de klassieke kerstfilms vind je niet? Hij heeft gewoon alles wat je nodig hebt: liefde, magie, sneeuw, een mooie man en in het algemeen goeie acteurs. Ik zou zeggen je maandag avond is gered.

Deze film staat op Netflix, Videoland en Prime Video

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s