Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #22

En daar ben ik weer. Ben je me al zat inmiddels? Hahahah ik kan je beloven dat er nog maar 2 posts komen naar deze hier vandaag, want dan is de adventskalender afgelopen en gaan we kerst vieren ( zover dit mogelijk is dit jaar).Ik hoop dat iedereen nog een beetje vol kan houden en dat je probeert het beste van te maken. Ik heb vandaag mijn laatste werkdag voor dit jaar en hier ben ik best wel blij mee. Naar 2 jaar doorwerken, mag ik dan ook eindelijk vakantie hebben.

Als Eleanor, een jonge en onervaren toverfee-in-opleiding, een zoekgeraakte brief van een 10-jarig meisje in nood vindt, spoort ze haar op en ontdekt dat het meisje, Mackenzie, nu een 40-jarige alleenstaande moeder is. Nadat ze haar man enkele jaren eerder had verloren, heeft Mackenzie het idee van “Happily Ever After” bijna opgegeven, maar Eleanor is vastbesloten om Mackenzie een geluks-make-over te geven, of ze dat nu leuk vindt of niet.

We kennen natuurlijk allemaal de fairy godmother uit Cinderella met haar missie om het ,, Happily Ever After” te creëren, maar wat nou als het een fairy in opleiding is? De trailer van deze film spreekt me ontzettend aan en ik vind dat we op deze dag een klein beetje magie kunnen gebruiken. Persoonlijk heb ik deze film ook nog niet gezien, dus ik ben best benieuwd. Kijk jij vanavond mee?

Deze film staat op Disney+

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s