Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #23

VAKANTIEE!!!! Ik heb het eindelijk gehaald. Eindelijk tot 4 januari niet werken en heerlijk alleen maar dingen doen die ik leuk vind. Dit betekend sowieso een hele boel films en series gaan kijken en heerlijk ontspannend het nieuwe jaar in gaan. Vandaag heb ik voor je mijn absolute favoriete kerstfilm aller tijden achter deur nummer 23 staan. Denk jij te weten welk film het is?

Alles wat Clara wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer, leidt haar naar de felbegeerde sleutel en naar een magische wereld.

Jaaaaaa, daar is die dan. Mijn favoriete kerstfilm aller tijden. Elk jaar lees ik De Notenkraker en kijk het ballet op tv en dit is een fantastische aanvulling hierop want deze film is deel 2 van de officiële The Nutcracker. Man wat ben ik verslaaft aan deze film en vind het verschrikkelijk dat er geen vervolg op komt. Ik had zo graag nog meer magische verhalen willen zien want vind deze film gewoonweg mega goed. Dit is ook de reden hoezo ik The Nutcracker and the four realms al 4 x heb gezien tot nu toe….hahahahaa… Ik hoop dat je hier net zo van gat genieten vanavond.

Deze film vind je op Disney+

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s