Bibi's Corner·TV & Series

Movie Adventskalender #24

Merry Christmas iedereen. Het is vandaag 24 december en dat betekend kerst. Vanavond ga ik het klein vieren met mijn lieve mama en haar vriend. We gaan lekker ouderwets Duits kerst vieren en cadeautjes uitpakken. Als ik dan thuis ben wordt natuurlijk weer een film aangezet en welk film dit is, kan je vast wel raden. Het is DE kerstfilm aller tijden waar je echt niet omheen kunt elk jaar.

Als de 8-jarige Kevin per ongeluk alleen wordt thuisgelaten met kerst, zal hij zelf twee niet al te slimme inbrekers buiten de deur moeten houden.

Ik denk dat ik hier weinig over moeten zeggen toch? Het is gewoon een MUST-WATCH elk jaar weer. Verbazingwekkend vind ik nog wel dat deze film nooit verveelt, maakt niet uit hoe vaak je hem al hebt gezien.

Hiermee is de Movie Adventskalender dan ook weer voorbij voor dit jaar. Heel erg bedankt aan diegene die de post hebben gelezen en sterker nog, die met mij mee hebben gekeken. Ik vond het super leuk om te doen en ik hoop dat jullie de avonden hebben genoten. Nu blijft er nog een ding te doen, en dat is…..

Ik wens hierbij iedereen fijne kerstdagen toe.

Liefs Bibi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s