Bibi’s kasten

26229339_1603279859738864_291904128388501469_nZoals ik al zei in ‘Over mezelf’ ben ik nog niet zo lang een boek junkie. Ik begon in 2014 met een paar Chicklits die ik van mijn schoonzusje mocht lenen.

De eerste boeken waren  boeken van Chantal van Gastel. Ik was meteen verliefd. Helaas heb ik een drukke privé-leven gehad en geen tijd om te lezen, dus stopte ik met lezen. Meer dan 1 jaar had ik geen enkel boek in de handen. Dit kan ik me nu helemaal niet meer voorstellen.

  In de zomer van 2015 ben ik weer begonnen om boeken te lezen. Ik begon met de Vijftig Tinten reeks van E.L.James. Dit was voor mij een heel ander genre. Van Chicklits naar erotische romans. Daarna las ik vaker. Ik ben lid geworden bij een Boek-Club op Facebook. Natuurlijk zijn er veel mensen die je elke dag wel 100 boeken kunnen aanraden. Dit moesten ze niet doen want ja, zo ging ik natuurlijk heel veel nieuwe boeken kopen. Zo groeide mijn boekencollectie snel.

In het begin had ik maar liefs 34 boeken. Een jaar later al 150.

Ik kan me nog goed herinneren dat naast de Chicklits  de eersten boeken die ik echt kocht, de boeken van Cassandra Clare waren.De serie Infernal Devices haalde mij over en vanaf dit punt was ik volledig verkocht aan haar boeken en ook YA (Young Adult).

 In 2016 begon ik ook een ,, Boekstagram “(Instagram met foto’s van boeken) Dit kwam goed aan bij mensen en ik kreeg elke dag meer volgers uit verschillende landen. Nu heb ik meer dan 1000 volgers. Het is geweldig.

Welke boeken zie je in mijn boekenkast?: 

 Young Adult, fictie en nonfictie; New Adult; Fantasie, Chicklits; Erotische romans en contemporary

 talen:

Duits en Nederlands zal je heel veel vinden. Ik heb vroeger ook wel eens Engelse boeken gelezen maar daar ben ik mee gestopt.