Lili’s kasten

20180218_164946_cc7

Je denkt nu vast: “Die collectie is aardig klein voor iemand die zo veel leest”, en dat klopt. Er was een tijd waarin ik veel Ebooks las en honderden boeken op mijn e-reader had staan. Niet omdat ik ebooks liever had dan echte boeken, maar omdat ik een beperkte ruimte had. Ik woonde vorig jaar nog samen met een vriendin van mij, en wilde haar ruimte niet inpikken door het huis om te toveren tot een ware bibliotheek.

Hoe graag ik dat ook zou willen #LifeGoals xD

Maar nu woon ik op mezelf en kan ik deze collectie uitbreiden met bergen aan boeken.

Afbeeldingsresultaat voor evil plans gif

Wat je vooral op mijn planken tegen kan komen is Fantasy (zoals Harry Potter, Throne of Glass, The Mortal Instruments of Fallen) of Dystopians (zoals Divergent, The Hunger Games, Under the Never Sky of Illuminae). Maar ik heb ook een boel contemporary boeken (zoals The Fault in Ours Stars, If I Stay, This Is Where It Ends en The Perks of Being a Wallflower).

Ik heb niet echt een vaste indeling. Waar ik van hou is dat alle auteurs bij elkaar staan en dat het lichtelijk op genre staat, maar omdat niet alle auteurs in hetzelfde genre blijven schrijven is dit soms onmogelijk. Wel heb ik een paar Shadowhunter planken en eentje voor alle Mid-Eastern gebasseerde boeken.
EN ik heb een apart plankje voor al mijn Nederlandse boeken. Ik lees eigenlijk alleen maar Engels, tenzij de boeken origineel Nederlands zijn.

20180218_165023.jpg

Er staan wel een paar Engelse boeken tussen (gebrek aan ruimte) maar over het algemeen staan hier mijn Nederlandse boeken. Twilight staat tussen de Engelse boeken in de grote kast. Er kan veel over Twilight gezegd worden maar de boeken blijven goed ^^

Liefs,
Lili